ukmerge » Šeš Bal 09, 2011 3:11 pm
Manau daugeliui iškyla klausimų, dėl servisų. Juk tarkime palieki ten mašiną, bet nematai nei ką jai daro, nei ką deda ir ar išvis nedaro to ko nereikia. Juk tarkime nuvarai tiesiog diagnostikai prieš technikinę, tai kur garantija kad jie neatras to, ko nėra. o jei neišmanai nieko tuose reikaluose,tai gali išvis apgauti.
kaip būti tikram ir kaip patikrinti ar neapgaudinėja?
Pas man tai nuvaryk į servisą, tai pataisys net to ko neprašiau, sako numerio lemputė nedegė pakeitėm, bet tai sorry, iš kur man dabar zinoti ar ji tikrai nedege. tai cia lempute, bet tai kai keicia visokius sarnyrus ir ktkia velniava, ten gali dar daugiau smugeliuoti. Aciu dievui, dar nesu visai zalia tuose automobiliuose, kol kas lyg ir nepagavau kad apgaudinetu ir sakytu kad va sugede, nors nesugede, dazniausiai jei atranda gedima, jau man yra kile itarimu kad ten blogai. bet kas zino kada apgaus?
su tepalais nezinau net kuo betiketi. du kartus jau keiciau. bet kiek kas paziuri, vis klausia, ko tu tepalu nekeiti? nu kaip nekeiciu, pries menesi keiciau. tai kad sako juodas. tai ir zinok. mano masina siaip tepalu neleidzia ir net to tepalo galima sakyti neitin ir sumazeja, tai gal tas servisas isvis nieko nepakeicia, o pinigus paima, arba tik papildo i sena pripile.
tai va, ar Jūs ramia sazine paliekate? o gal yra teke prigauti va taip apgaudinejant?
Su Ford'u buvau kelių erelis, su Laguna jaučiuosi kaip totali blondinė