))
)) )
)

Esu Deividas (internete plačiau žinomas kaip Darkas), 27m amžiaus, Kaunietis
 Esu Deividas (internete plačiau žinomas kaip Darkas), 27m amžiaus, Kaunietis  mano "bezdaliukas" (benzas+dujos) yra žalios spalvos '95 gimimo RT 1,8 66kw (bent jau pagal dokumentus) - na, o realybėje tai kažkas mielo ir purvino
  mano "bezdaliukas" (benzas+dujos) yra žalios spalvos '95 gimimo RT 1,8 66kw (bent jau pagal dokumentus) - na, o realybėje tai kažkas mielo ir purvino  apie klubą išgirdau, kai apsisprendžiau jog noriu lagūnos ir pradėjau jomis kiek daugiau domėtis
 apie klubą išgirdau, kai apsisprendžiau jog noriu lagūnos ir pradėjau jomis kiek daugiau domėtis 

gimimo metai 2003 ( lagūnos ne mano ). O sužinojau, kai labai labai norėjau lagūnos reikėjo gi vyrui parodyt kokia ji gera, tai kad byra reikėjo gi paneigti. O kas labiau tai paneigs nei lagūniečiai ?
 gimimo metai 2003 ( lagūnos ne mano ). O sužinojau, kai labai labai norėjau lagūnos reikėjo gi vyrui parodyt kokia ji gera, tai kad byra reikėjo gi paneigti. O kas labiau tai paneigs nei lagūniečiai ?

Tik manyčiau su kaimyne galim mat ir per gatvę perėjusios  meet'ą padaryti  kolkas
  Tik manyčiau su kaimyne galim mat ir per gatvę perėjusios  meet'ą padaryti  kolkas 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių