Pradedant nuo per lieto vaziavimo, nors zenklai leidzia didesni greiti ir taip sudaro kolonas uz saves, arba staigiu stabdymu nors pries pat nosi zalia tik pradejo mirkset, baigiant susikaupimui ir drasos sukaupimui, kad pravaziuotu per mazyte sankrizele..
 Pradedant nuo per lieto vaziavimo, nors zenklai leidzia didesni greiti ir taip sudaro kolonas uz saves, arba staigiu stabdymu nors pries pat nosi zalia tik pradejo mirkset, baigiant susikaupimui ir drasos sukaupimui, kad pravaziuotu per mazyte sankrizele..  Cia kai tevas pasake ".... kaip sudas eketej. Tu ji pastumi, o jis vis grizta"
 Cia kai tevas pasake ".... kaip sudas eketej. Tu ji pastumi, o jis vis grizta" 
Geriausia situacija man buvo pakliuvus.. Vaziavo moteriske prieki manes, atstumas aisku tarp musu buvo pakankamas ir staiga pradejo mirkset zalia sviesa sankrizoje, o kas buve Vilniuje, visi zino, kad ta zalia ilgai mirksi. Negana to, nors tai moteriskei sumirksejo pries pat ir as garantuotas buvau, kad dar per mirksincia zalia ir as pravaziuosiu, tuo labiau, kad ji jau buvo pravaziavus, bet ne.... Ji sumaste sustot jau ivaziavus i sankriza ir prie kitos perejos. Tai gerai, kad laiku pamaciau ir prie pats sustojau, nes buciau nuneses jos maziuka masiniuka su savo autobusiuku, bet kol neatsidariau lango ir neisrekiau, kad vaziutu, nes uzstojam kitoms masinoms, tol ji net nekreipe i mano pypsinima. Aisku ji pajudejo, bet..... nuvaziavo tiesiai pries plyta, nors kelias issiskyre, tai moteriskaite manevravo tarp visu atvaziuojanciu is priekio ir net nemane apsisukt

Moterims amzius - vairavimo gabumams itakos neturi
 Moterims amzius - vairavimo gabumams itakos neturi