tai policininkas pasodino mane i masina ir sako: mokynute dar,as jam - esu  6 savaiciu nesciu ir labai geda uz ziopluma!tai paleido ,ir pasake gero gimdymo ir buk atidesne kelyje.
 tai policininkas pasodino mane i masina ir sako: mokynute dar,as jam - esu  6 savaiciu nesciu ir labai geda uz ziopluma!tai paleido ,ir pasake gero gimdymo ir buk atidesne kelyje.  

Kartais tenka matyt, sustojus salikelej dvieju juostu kelyje, placiai atvertos vairuojoto durys, o pati bagazinej kuiciais...
 Kartais tenka matyt, sustojus salikelej dvieju juostu kelyje, placiai atvertos vairuojoto durys, o pati bagazinej kuiciais...  

) Pats pazistu keleta merginu kurios oj kaip vazineja..vyrukam dar butu is ju ka pasimokyt
) Pats pazistu keleta merginu kurios oj kaip vazineja..vyrukam dar butu is ju ka pasimokyt 

Tai ir nesuprantu kas čia susišvietė vairuotojui. O gi žiūriu moteriškė už vairo
  Tai ir nesuprantu kas čia susišvietė vairuotojui. O gi žiūriu moteriškė už vairo  
 zinot ta nematoma zona veidrodelyje tai warom lygiagreciai viens kito ir sumasto persirikiuot ant manes
 zinot ta nematoma zona veidrodelyje tai warom lygiagreciai viens kito ir sumasto persirikiuot ant manes  

Bandžiau jį perkalbėt ir įtikint, kad yra, bet taip ir nepavyko
 Bandžiau jį perkalbėt ir įtikint, kad yra, bet taip ir nepavyko 

ilipau sako pabandyk pavaziuok as viena ranka taip vaira pasukinejau ratu pavaziaves, sako egzo metu rankos abi ant vairo islaikes galesi be ranku varyti
 ilipau sako pabandyk pavaziuok as viena ranka taip vaira pasukinejau ratu pavaziaves, sako egzo metu rankos abi ant vairo islaikes galesi be ranku varyti   ir be to gavau nebloga opel astra, toje vietoje kur reikia iki 40km/h greitet as ikaliau antra ratai tik cypt
 ir be to gavau nebloga opel astra, toje vietoje kur reikia iki 40km/h greitet as ikaliau antra ratai tik cypt   galvoju upssss, bet gr kad negirdejo
 galvoju upssss, bet gr kad negirdejo  

ne tau vienai taip
  ne tau vienai taip
 bet as asmeniskai pazystu keleta paneliu kurios taip vairuoja
 bet as asmeniskai pazystu keleta paneliu kurios taip vairuoja  dar reiktu pasimokyt kaip su rankiniu reikia elgtis
 dar reiktu pasimokyt kaip su rankiniu reikia elgtis 

)
 )
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių