[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
www.lagunaclub.lt • Temos rodymas - Bėdos su ūžimu ir greičių dėže

Bėdos su ūžimu ir greičių dėže

Bėdos su ūžimu ir greičių dėže

Standartinė ukmerge » Sek Rgp 28, 2011 2:58 pm

Nežinau kaip čia aprašyt, gal tų bėdų ir nėra, bet kažkaip....

Su mano Laguna įmanoma važiuoti arba 99 km/val arba jei nori greičiau tai tik 120 km/val ir greičiau. Jei važiuoji 99 km/val greičiu, viskas ok, bet tik rodykle pakils ant 100 ir kol nepasieks 120 km/val, tai tiesiog neimanoma važiuoti. Taip ūžia kad man atrodo neturėtų taip būti, nes net nemalonu važiuoti. Bet nežinau kame bėdos....

Taip pat gan nervoja bėgių svirtis: dažnai būna sunku įtaikyti į antrą bėgį, 5 bėgis irgi ne iš pirmo karto pasitaiko... (sakau gal įpratimas prie kitos mašinos, bet...)... ant Fordo bėgių jungimo net negalvodavau, jokių problemų, su Laguna tiesiog nesinori net jungti, nes turi galvoti kaip įjungti. Dėl tepalų nežinau, įsigijus mašiną variau į servisą, bet sklerozė, dabar nepamenu ar tepalus pylė...(zinau kad keičiau, tik nepamenu kurioj mašinoj).

Gal sakau ir tas uzimas susijes su ta deze? bet kodel tik 100-120 km/val skaleje?

Plius tas termometras man irgi visada nejauku buna, kai jis daugiau nei per vidury stovi... ir jei tarkime atvarau i aikstele, tai kol pasistatau masina (ir tai gan greitai padarau), isijungia net ventiliatorius... Man atrodo nenormalu....

Nervinantis dalykas dar masinoj, kad tiesiog mano poziuriu gan daug ryja tepalu ir ausinimo skyscio.... Savo senesnej masinoj per 2 metus nekeiciau jokiu skysciu (issskyrus vandeni stiklams), tik viena karta siek tiek papildzius ausinimo skysti ir kaip priklauso nuvaziavus tam tikra kieki km - tepalus, taciau eigoje jie nemazedavo ir nereikedavo papildyti. Sitai masinai dar ne puses metu nera, jau antra karta pilnai pildau ausinima (nes iki min nukrenta) ir tepalus jau antra karta papildau ir gan nemazai ir dar galima sakyti truksta). ...
Su Ford'u buvau kelių erelis, su Laguna jaučiuosi kaip totali blondinė :)
Vartotojo avataras
ukmerge  
Dalyvis

Automobilis:
Vardas:
Padėkojo: 0
Gavo padėkų: 0

Re: Bėdos su ūžimu ir greičių dėže

Standartinė Wicioks » Sek Rgp 28, 2011 3:49 pm

Patarimas:atsikratyk šia mašina :D
Vartotojo avataras
Wicioks  
Žinovas

Automobilis:
Vardas:
Gavo padėkų: 3

Standartinė darka0 » Sek Rgp 28, 2011 5:10 pm

O gal gali pakeisti žodžius "kažkiek", "nemažai" ir pan. į tikslius skaičius, tada matytųsi, kiek ten iš tikro ko ryja.
Dėl ūžimo, tai spėju, kad gali būti dėl išmetimo sistemos. Tam tikram apsukų diapazone nemažas garsas. Bet tas garsas turėtų būti ir žemesne pavara važiuojant pasiekus tą patį apsukų diapazoną. Taigi jei taip nėra, tai bus kitur problema.
Dėl bėgių pirmiausia pasitikrinčiau tepalo lygį greičių dėžėj, gal net pakeist pabandyt.
Jei šie patarimai nepadeda, tai kaip kolega sakė, keist mašiną.
Dėl temperatūros, tai išreiškiau jau anksčiau nuomonę, kad mano manymu tai normalu.

P.S. Laguna ne golpas ir ne fordas, jai reikia daugiau priežiūros ir dažniau tepaluotom rankom paglostyt :D
(New) Renault Laguna (universalas) '98 m. 2.0 L benzinas/jau dujos
(Ex.) Renault Laguna (Initiale) '98 m. 3.0 L APD benzinas/dujos
(Ex.) Renault Laguna (balta) '95 m. 1.8 L benzinas/jau dujos
Vartotojo avataras
darka0  
Moderatorius

Automobilis:
Vardas:

Standartinė Wicioks » Sek Rgp 28, 2011 5:39 pm

Dėl pavarų tai jo,tepalas daug ką reiškia. Pasikeičiau aš tepalus tai žymiai skirtumas į gerąją pusę pagerėjo :) O gal tiesiog pakanka pareguliuot ką nors ;)
O šiaip dėl mašinos atsikratymo tai rimtai kalbu aš,jei ir antifryzas dinginėją,tepalo nemažai vartoja,tai gali būti brangus remontas ateityje :) tai laikas prastumt kol įmanoma :)
Vartotojo avataras
Wicioks  
Žinovas

Automobilis:
Vardas:
Gavo padėkų: 3

Standartinė gps » Pir Rgp 29, 2011 5:06 pm

uzimas gal del guolio kokio?ar tepalo dezei truksta,gal skarda ar kas gauna pasipriesinima nuo vejo ir uzia(man taip buvo)
tepala jei rija tai tepaliniai ziedai ali buti,bet turetu tada duma mesti biski
o antifrizas dingsta gal del to kad kur leidzia?jei tarpine butu gatava tai arba pustu lauk,arba tepalo lygis didetu
del pavaru svirties tai manau reiktu pakoreguoti sujungima su deze nuo svirties,gal kur uzkliudei ir palenke,
renault laguna 2000m. 2.0 16v keiciamas i 1.8 mono sidabrine.(isores darbai)
tel: 860858887
Vartotojo avataras
gps  
Klubietis

Automobilis:
Vardas:

Standartinė kassir » Ant Rgp 30, 2011 4:37 pm

taip pasakysiu viena pas mane irgi buvo problemos su tepalu dingimu ir antifryzo dingimu tai ko pasekoje turejau lupt galva,tvarkiau pas pazystama ir detales su nuolaida isejo ir viso to malonumo apsiejo 807lt(cia labai mazai) jej servise tai butu 2 kartus daugiau,beje dar plius termostata keiciau ausinimo skysti.
del begiu tai manau bus greiciu dezei problema,dabar tik tyksliai nepasakysiu kas ir kaip ten na bet ir ne is pigiuju remontas.
su temperatura 100% tvarkoj viskas jej tik aisku nesokineja kaip paselus,pas mane tai pastoviai ant 3 ilgos padalos laikosi.
na o del uzimo tai nepasakysiu,nes nezinau koks tas uzimas,reiktu savo kailiu pajust.
na ir paskutinis komentaras jej nenori remontuot ar gaili pinigu remontui tai kaip kolegos minejo parduok kuo greiciau beje nepamirsk paskelbt numeriu valstybiniu kad musiskiai nenusipyrktu kartais :D
juokai juokais bet as kai pirkau saviske uz 3400lt tai jau iki dabar ikisau jau 3000lt o masina turiu tik puse metu bet ja myliu man ji patinka,priziuriu ja,cia panasiai kaip ir su zmona :D :D :D :D
p.s.nepykit ne i tema bet kas sukosi ant liezuvio ta ir parasiau (laguna) :mrgreen:
RENAULT LAGUNA PH1 2,2D RXE 1996 G8T
Mercedes-benz C 250 W202 TD 1996/11m.(AUTOMATAS)
Vartotojo avataras
kassir  
Dalyvis

Automobilis:
Vardas:

Grįžti į Variklis

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių