! Apie kluba suzinojau taip pat pries pirkdamas masiniuka, ieskojau info apie lagunas
! Apie kluba suzinojau taip pat pries pirkdamas masiniuka, ieskojau info apie lagunas 

.Prisistaysiu ir as,esu  Žydrūnas is Jonavos.Vairuoju Laguna 2002  ,1.8 16v ,spalva zalsvai pilksva.Pagal dokumentus geltona
  .Prisistaysiu ir as,esu  Žydrūnas is Jonavos.Vairuoju Laguna 2002  ,1.8 16v ,spalva zalsvai pilksva.Pagal dokumentus geltona   .Apie kluba suzinojau ieskodamas info apie Laguna.
 .Apie kluba suzinojau ieskodamas info apie Laguna.
 Apie klubą sužinojau ieškodamas informacijos apie vieną gedimą
  Apie klubą sužinojau ieškodamas informacijos apie vieną gedimą  

DD O apie kluba suzinojau panasiai kaip dauguma domedamasis apie laguna jau po jos isigyjimo
DD O apie kluba suzinojau panasiai kaip dauguma domedamasis apie laguna jau po jos isigyjimo 

. Radau per visagali interneta
 . Radau per visagali interneta 

realybeje mano vardas yra Vilius , man 21m esu is Vilniaus , vairuoju 1998 metu 1.9 dTi RXE laguna Ph2 universala draugiskai praminta fyfa , nes numeriai prasideda su FFA
 realybeje mano vardas yra Vilius , man 21m esu is Vilniaus , vairuoju 1998 metu 1.9 dTi RXE laguna Ph2 universala draugiskai praminta fyfa , nes numeriai prasideda su FFA  laguna yra idomios "perlo melynumo" spalvos - prieblandoje pilka , diena is arti sviesiai melyna , o kai i ja ryskiai pasviecia saule kazkokia tamsiai zydra
 laguna yra idomios "perlo melynumo" spalvos - prieblandoje pilka , diena is arti sviesiai melyna , o kai i ja ryskiai pasviecia saule kazkokia tamsiai zydra  Ateityje planuoju ikelti masinos nuotrauku
 Ateityje planuoju ikelti masinos nuotrauku  taip esu klevas... vairuoju tik 10 menesiu , rimtu ivykiudar neturejau (tpfu tpfu tpfu)
 taip esu klevas... vairuoju tik 10 menesiu , rimtu ivykiudar neturejau (tpfu tpfu tpfu)  Kluba atradau atsitiktinai , ieskojau padangu , galvojau paskaitysiu trumpai kas cia prasyta ir tiek... puslapyje praleidau apie 2 valandas
 Kluba atradau atsitiktinai , ieskojau padangu , galvojau paskaitysiu trumpai kas cia prasyta ir tiek... puslapyje praleidau apie 2 valandas  tai tiek
 tai tiek
 Matau motoriukas toks pats kaip pas manęs 1.9 dti,tai turėsim bendros kalbos
  Matau motoriukas toks pats kaip pas manęs 1.9 dti,tai turėsim bendros kalbos 

mokaysi 12 klasei turiu  laguna 95m 2.0l benzinas 83kw
  mokaysi 12 klasei turiu  laguna 95m 2.0l benzinas 83kw 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių