man atrodo aš jau atsakiau į tavo temos klausimą..
 man atrodo aš jau atsakiau į tavo temos klausimą.. 

bet deja lieka tik pasvajot apie tokią..o jei dabar tektų atsisakyt renuko,realiai visai norėčiau piežą išbandyt arba 607 arba 508.
 bet deja lieka tik pasvajot apie tokią..o jei dabar tektų atsisakyt renuko,realiai visai norėčiau piežą išbandyt arba 607 arba 508.

na,bet minetas audi A6 tiktu jei jau kalbam apie realias pinigines galimybes
 na,bet minetas audi A6 tiktu jei jau kalbam apie realias pinigines galimybes

kol savo kailiu nepatiria žmonės - nežino.na bet tema apie tai ką norėtumėm išbandyti,o ne kas geriau ar praktiškiau..
  kol savo kailiu nepatiria žmonės - nežino.na bet tema apie tai ką norėtumėm išbandyti,o ne kas geriau ar praktiškiau..

Man jie labai grazus, solidziai atrodo, zinau gera servisa kur tik tarkim mersus tvarko ir t.t. Ziauriai smagiai vaziuoja, salonas irgi klasiskas... Nu zodziu
 Man jie labai grazus, solidziai atrodo, zinau gera servisa kur tik tarkim mersus tvarko ir t.t. Ziauriai smagiai vaziuoja, salonas irgi klasiskas... Nu zodziu  Tik gaila, kad mano lagunikes niekas neperka
 Tik gaila, kad mano lagunikes niekas neperka 

Niekada netroškau kokio pavažiuoto merso, audi ar tuo labiau bemvo. Metiniai jų eksploataciniai kaštai didesni, nei daugumos klubo dalyvių lagunos šiai dienai vertos.
  Niekada netroškau kokio pavažiuoto merso, audi ar tuo labiau bemvo. Metiniai jų eksploataciniai kaštai didesni, nei daugumos klubo dalyvių lagunos šiai dienai vertos.   Patiko kenny postas, susirandi pirma servisą,  o po to perki mersą, gi seną daiktą reikia remontuoti, tai svarbu žinoti kur vyrukai dirba nuosaikiai įkainotomis kainomis,amortikų keitimas atsieeitų ne 4štukės už vienetą, bet  2,5štukšės.
 Patiko kenny postas, susirandi pirma servisą,  o po to perki mersą, gi seną daiktą reikia remontuoti, tai svarbu žinoti kur vyrukai dirba nuosaikiai įkainotomis kainomis,amortikų keitimas atsieeitų ne 4štukės už vienetą, bet  2,5štukšės.  DD. Rekomenduočiau dar ir draudimo brokerį pasiieškot, mersą - tai ne laguną už kišenpinigius apsidrausti.
DD. Rekomenduočiau dar ir draudimo brokerį pasiieškot, mersą - tai ne laguną už kišenpinigius apsidrausti. 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių