Eugenijus 22m, kaip ir Kaunas. Taigi vairuoju Laguna I ph2 (kiek supratau
 Eugenijus 22m, kaip ir Kaunas. Taigi vairuoju Laguna I ph2 (kiek supratau   ) 2000m. 72kw 1.9 dTi  dar tik 5 diena, tai galvoju butu neblogai čia į jūsų bendruomenę papult
 ) 2000m. 72kw 1.9 dTi  dar tik 5 diena, tai galvoju butu neblogai čia į jūsų bendruomenę papult  
 Eugenijus 22m, kaip ir Kaunas. Taigi vairuoju Laguna I ph2 (kiek supratau
 Eugenijus 22m, kaip ir Kaunas. Taigi vairuoju Laguna I ph2 (kiek supratau   ) 2000m. 72kw 1.9 dTi  dar tik 5 diena, tai galvoju butu neblogai čia į jūsų bendruomenę papult
 ) 2000m. 72kw 1.9 dTi  dar tik 5 diena, tai galvoju butu neblogai čia į jūsų bendruomenę papult  

,laukiam taves garaze su savo
 ,laukiam taves garaze su savo 

,gali drasiai parodyt,neabejodamas ir poto bus idomu paziureti kaip vystysis gyvenimas tvosios lagunos
 ,gali drasiai parodyt,neabejodamas ir poto bus idomu paziureti kaip vystysis gyvenimas tvosios lagunos  

ir imtis darbo per ilgąjį savaitgalį
 ir imtis darbo per ilgąjį savaitgalį  

). Jusu foruma jau skaitau senai(auto pirkau pries metus). Tik niekaip neprisiruosiau uzsiregistruoti jame. O dabar atsirado laiko. Atostogos
 ). Jusu foruma jau skaitau senai(auto pirkau pries metus). Tik niekaip neprisiruosiau uzsiregistruoti jame. O dabar atsirado laiko. Atostogos 

mane vadina Pauliumi, na o esu Povilas is Raseiniu 39 m. Vairuoju 1994 metu Renault laguna uni, benzinas, 2; Apie kluba suzinojau is Facebok, darugelis atsiunte nuoroda
  mane vadina Pauliumi, na o esu Povilas is Raseiniu 39 m. Vairuoju 1994 metu Renault laguna uni, benzinas, 2; Apie kluba suzinojau is Facebok, darugelis atsiunte nuoroda   nors seniai planavau ir pats pasiieskoti sio klubo. Esu didelis Renault laguna megejas
 nors seniai planavau ir pats pasiieskoti sio klubo. Esu didelis Renault laguna megejas  

II 2002
  II 2002
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių