ir nusprendžiau pažiūrėti kas gi ten groja...Na radau tą patį kaip ir visi,nieko ypatingo.Atsinešiau vieną kolonėlę kuri voliojosi stalčiuje,gražiai viska sujungiau,nieko nenukirpdamas ,susukau ir kai atėjo laikas paklausyti -nustebau, nes skambejo lygu taip pat kaip ir buvo
 ir nusprendžiau pažiūrėti kas gi ten groja...Na radau tą patį kaip ir visi,nieko ypatingo.Atsinešiau vieną kolonėlę kuri voliojosi stalčiuje,gražiai viska sujungiau,nieko nenukirpdamas ,susukau ir kai atėjo laikas paklausyti -nustebau, nes skambejo lygu taip pat kaip ir buvo   Žinau kad kažko stebuklingo nėra ko tikėtis iš originalios automagnetolos,bet kažkaip maniau bent jau šiek tiek tą pagyvėjimą pajusiu
  Žinau kad kažko stebuklingo nėra ko tikėtis iš originalios automagnetolos,bet kažkaip maniau bent jau šiek tiek tą pagyvėjimą pajusiu   
   Ar aš klystu?
 Ar aš klystu? 

Teko išimti GPS,tada sudėti magiuką,laidus sukišti y šonus kiek tik telpa o tada jau sugrūsti GPS ant viršaus
  Teko išimti GPS,tada sudėti magiuką,laidus sukišti y šonus kiek tik telpa o tada jau sugrūsti GPS ant viršaus   Deje netilpo apdailikė tarp mago ir gps,tai jaučiasi laisvumas biški..kadangi nebuvo laiko krapštytis ir skubėjau,tai palikau kaip yra,nes kai keisiu remuka y kitą,vėl liską reikės lupti laukan.
  Deje netilpo apdailikė tarp mago ir gps,tai jaučiasi laisvumas biški..kadangi nebuvo laiko krapštytis ir skubėjau,tai palikau kaip yra,nes kai keisiu remuka y kitą,vėl liską reikės lupti laukan. 
   Bet su laiku reikės imti normalų adapterį
  Bet su laiku reikės imti normalų adapterį   

[/quote]
[/quote] isidejes kita ir zodziu is pradziu man nelaike atmintis tai susikeiciau laidus. o dbr dar reikia atsirinkti kaip pasidaryti kad magas isijungtu kai ikisu korta ir kai istraukiu issijungtu
 isidejes kita ir zodziu is pradziu man nelaike atmintis tai susikeiciau laidus. o dbr dar reikia atsirinkti kaip pasidaryti kad magas isijungtu kai ikisu korta ir kai istraukiu issijungtu 

Grįžti į Audio / Video / Navigacija
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių