Sveiki, stai pries pora savaiciu ir I mano kiema atejo svente vardu: "Laguna". Tiesa laguna gyvenimo tikrai maciusi, buvusi miedziotojo masina, o ir I Lietuva savo laiku grizusi ne visais tiesiais kampais, bet uz antro golfo kaina manau buvo verta. Ranku prie jos reikia daug, o taip pat ir investiciju. Bandysiu trumpai, pirmiausiai atlikti darbai lagunai per sias dvi savaites: sutvarkytos galines vairuotojo puses dureles (neatsidare is vidaus), sutvarkytos priekines keleivio dureles (nesirakinejo), pakeistas peciukas (leido antifryza I salona), sutvarkytas vintiliatorius salono sildymo (neveike, problema buvo fiskeje), surasta priekinio keleivio lango neveikimo priezastis, pradeta tvarkyti (fiskes), nupirkta ir ideta arba pakeista daug ivairiu plasmasiuku (nebuvo netgi pvz tokiu smulkmenu kaip apdaila ant dirzo varsto). Atrodo tiek, jej ka prisiminsiu dadursiu ;D. Planuojami darbai susitvarkyti centrini (kad nebetektu rakineti lagunos per keleivio dureles), susiklijuoti apsytkes (laaaaabai baisiai atrodo), susirinkti salona I kruva ir issiplauti ji, (remontas palieka savo zimiu kilimeliuose), ypac reikia valyti bagazine (pagal kvapa galima spresti, kad buvo vezami nusauti gyvunai), sparno ir kitu palankstymu, ibrezimu tvarkymai, galines arkos rudziu remontas (butina, labai gadina vaizda). Bet dabar artimiausias remontas bus ir turbut jau ryt, generatoriaus dirzo keitimas, pamesto roliko pakeitimas nauju, atraminio guolio ir atraminiu gumu keitimas. Turbut tiek dabar, esu naujokas siame forume, bedarbis mokinys, todel perdaug is manes nesitikekite kasko ipatingo, bet pasistengsiu buti lietuvis ir is nieko pasidaryt kazka. Deje nuotrauku dabar ikelti negaliu, nes viska cia dabar rasau telefonu, o ir beto nuotrauku lagunos tik viena teturiu, taip kad bus proga nusifotografuoti

.
P.S. Neparasiau tai kas svarbiausia, duomenys apie mano laguna:
Marke: Renault
Modelis: Laguna
Pirmosios registracijos data: 1995
Variklis 2.2D
Spalva: Zalia