Su zydre cirkai buvo

Raiziau raiziau... ribotuvus net pasiekes buvau ir sia sau viena grazia diena ji dust pradejo... Kuriasi ciki, dirba ciki, bet va vaziuojant dusta, is variklio toks kaip snypstimas ejo... puoliau ant filtradezes, ten viskas grazu, tada tamtikrus dacikus itarinet pradejau...
Padarem komp diagnostika, klaideliu prisirinkus buvo, bet spejam nuo mano maustymo fyskiu... to daryt negalima... Tada programoje tikrino kaip veikia liamda zondai... nes neva jie du turi stovet turi... Paziuri pirmasis brezia kaip turi, antrasis over... nedirba... kiti dacikai kaip gazo sklende, oro srauto matuokle ir t.t dirba bepriekaistu...
Uzsakiau antraji lemdazonda, uz katalizatoriaus, nuvariau pakeist, pasirodo gamykliskai pas mane tik vienas jis

Tuomet pakeitem kuro filtra, nes senasis buvo apgailetinas...
Pokyciu nepajutau...
Gryzes namo susinervines ejau paziuret kaip siurblys begyvena, sakau filtras uztukes gal ir jis dumble sedi... atjungiau slangas, per viena spjove benza, tada atjungiau fyske ir bandziau atsukt... pasirodo permazai koses valgiau jog atsukciau siurbli... tada pajamiau plaktuka ir bandziau atsukt pakaldamas... nejuda... tada jog neprisiveikciau paputinejau slangas ir surinkau atgal, sakau tegul meistrai su irankiais siunta...
Tada isvaziavau, pajutau pagerejima... greit paprasiau jog atvestu kuro sistemos valikli, supyliau ir davai visa vakara ratais kvadratais... prasukau gera 100 km ir jauciu jog mano masina sugryzo

gryzdamas namo nepagailejau per tapke paduot, 100 mazdaug per 10 sek renka... ech... dusuliukas nyksta

ir visa vakara nebeuzejo jai tas dusulys...
Tuomet pamasciau... pirma masina iki manes istovejus ilgai... beto prisiminiau kur paskutini kart pyliau kura iki kol pradejo filiuot... ogo ne is ten kur visada pyles o Plungei prie ziedo esancioi degalinei... iki jos masina ejo kaip reikia, dar pamenu ta diena ribotuvus pasiekes buvau... o poto tik atrodo blogyn ejo...