Jei kas i koki meeta varysis sakykit nors mano laguna garaziuke uzdaryta remontui bet dar kieme 2 stovi tai tikrai atvaziuociau
 Jei kas i koki meeta varysis sakykit nors mano laguna garaziuke uzdaryta remontui bet dar kieme 2 stovi tai tikrai atvaziuociau  

)) O lagunu meet'a suorganizuot galeciau viskasm turiu igudziu ir ziniu tik va kadangi is visu atsilepimu ir visos kitos informacijos susidarai tokia nuomone kad bijosi rizikuot prarandant ir laika ir pastnagas kurios reikalingos geram meetui suorganizuoti
)) O lagunu meet'a suorganizuot galeciau viskasm turiu igudziu ir ziniu tik va kadangi is visu atsilepimu ir visos kitos informacijos susidarai tokia nuomone kad bijosi rizikuot prarandant ir laika ir pastnagas kurios reikalingos geram meetui suorganizuoti 

3h 27min kelio, jau atvažiuosiu vėl pavargęs ir pirmas eisiu gult
 3h 27min kelio, jau atvažiuosiu vėl pavargęs ir pirmas eisiu gult   Gult y savo hečbeką ir nieko nežinau
 Gult y savo hečbeką ir nieko nežinau   

prisijunkciau ir as tada
 prisijunkciau ir as tada 

tik reikia issiaiskinti ar priims su kita masina
 tik reikia issiaiskinti ar priims su kita masina  visgi ne laguna o citroenas, bet bentjau prancuzas
 visgi ne laguna o citroenas, bet bentjau prancuzas 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių