ir juda iki siol. o seip buvo sitam forume ka reikia daryti pries perkant auto prie temos informacija
  ir juda iki siol. o seip buvo sitam forume ka reikia daryti pries perkant auto prie temos informacija  

) kaip arunce sako tikrai laiko tos turbo tik dar prideciau kad tepalus laiku reikia keisti (kas 10-13k) o ne kaip skydelis rodo..kiek skaiciau renault apsisove su tepalu keitimo intervalu,driver's manuale rasoma kas 30k
) kaip arunce sako tikrai laiko tos turbo tik dar prideciau kad tepalus laiku reikia keisti (kas 10-13k) o ne kaip skydelis rodo..kiek skaiciau renault apsisove su tepalu keitimo intervalu,driver's manuale rasoma kas 30k   man paciam teko nemazai taisyti,bet jau kai pirkau masina buvo dauzta ir su daug gedimu (dege daug lempuciu skyde,neveike vienas langas,abs dacikas buvo mires,esp neveike ir t.t..) na bet per metus vazinejimo su ja teko variklio pagalve pakeisti ir kronsteina i kuri ji statosi virinti kadangi nuo musimo jis iskiles buvo ir galu gale luzo..,stabdziu cilindra,galinius saileblokus,tvarkyti uzvedimo korteles skaitytuva (ten toks plastmasiukas luzta,bet kitoj temoj arunce aprases kaip taisyti yra).na o visa kita eksploatines medziagos (tepalai,filtrai ir pan)
 man paciam teko nemazai taisyti,bet jau kai pirkau masina buvo dauzta ir su daug gedimu (dege daug lempuciu skyde,neveike vienas langas,abs dacikas buvo mires,esp neveike ir t.t..) na bet per metus vazinejimo su ja teko variklio pagalve pakeisti ir kronsteina i kuri ji statosi virinti kadangi nuo musimo jis iskiles buvo ir galu gale luzo..,stabdziu cilindra,galinius saileblokus,tvarkyti uzvedimo korteles skaitytuva (ten toks plastmasiukas luzta,bet kitoj temoj arunce aprases kaip taisyti yra).na o visa kita eksploatines medziagos (tepalai,filtrai ir pan)

na didelis pliusas tai vaziavimo komfortas,liaudiskai sakant daug navarotu,gera internejero surinkimo ir plastmasiu kokybe,didele bagazine,siaip isoriskai grazus auto
 na didelis pliusas tai vaziavimo komfortas,liaudiskai sakant daug navarotu,gera internejero surinkimo ir plastmasiu kokybe,didele bagazine,siaip isoriskai grazus auto  minusai..hmm..net nezinau..kiek girdejau daug kas skundziasi kad byra lagunos,bet mano nuomone jei normaliai auto priziuri jis tau vaziuos ir vaziuos..dar vienas pastebejimas..gal cia tik maniske laguna tokia
minusai..hmm..net nezinau..kiek girdejau daug kas skundziasi kad byra lagunos,bet mano nuomone jei normaliai auto priziuri jis tau vaziuos ir vaziuos..dar vienas pastebejimas..gal cia tik maniske laguna tokia  dyzelinis motoras gana bukas,ties zemais sukiais jis gana vangus..dar kiek teko pastebeti (cia turbut daugumos dyzeliniu auto beda) juodi dumeliai is duslintuvo
 dyzelinis motoras gana bukas,ties zemais sukiais jis gana vangus..dar kiek teko pastebeti (cia turbut daugumos dyzeliniu auto beda) juodi dumeliai is duslintuvo 

va man 3adieni kiek problemu ji pridare ir vistiek man ta masina patinka
 va man 3adieni kiek problemu ji pridare ir vistiek man ta masina patinka 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių