Taigi, šiandien garaže praleidau 6 valandas, sugadinau du metalinius šepečius ir tik gal kokį kvadratinį metrą sutvarkiau. Nušveisti iki metalo, nepaliekant židinių - neįmanoma.

Nebent smėliuoti. Net sukant grąžtui 6000rpm - metalinis šepetys taškelių nepanaikina. Tai dėjau riebiai rūdžių rišėjo ir tikėkimės koroziją bent pristabdys, kol sugalvosiu ką daryt. Ant viršaus, kai nudžiuvo - cinko grunto, o šiam nudžiuvus antikorozinės dangos, kaučiuko pagrindu.
Kaip bebūtų, arba teks su lagūna atsisveikinti arba teks visą skersti ir vežti virinti. Slenksčiai iš arčiau apžiūrėjus - išpuvę kiaurai. Dugnas, vietomis kalasi skylės. Šiandien pastebėjau, kad kapoto lakas lupasi.

Bet labiausiai baisu dėl dugno. Ardyti saloną, vežti kam nors smėliuoti. Tada išnaikinus rūdis - virinti skyles ir nafik tą ventiliaciją lupti lauk, o tai aplink ją labiausiai koroduoja. Dėt naujus slenksčius, sparnus, vienas dureles. Duslintuvo skardas kitas kalti. O pabaigai bent jau išorę dėti nauju dažų sluoksniu, kol nenusilupo visai.
Čia manau be 10tūkst neapsieisiu.

Dasidėjęs dar 10 galiu iš sostenos laguna 2008 paimti.

Apie mane: - mano darbas, - mano hobis, o - pašaukimas.