o seip pas mane mechaninis spidometras
 o seip pas mane mechaninis spidometras  klausiai neatsakiau
klausiai neatsakiau 

ten kur skyles tokios yra paspausk nebijok
 ten kur skyles tokios yra paspausk nebijok  

nes snd nespejau lempuciu nusipirkt
 nes snd nespejau lempuciu nusipirkt  lb jau daug perdege buvo pas mane tai uzsiemiau del to ir ardyt
 lb jau daug perdege buvo pas mane tai uzsiemiau del to ir ardyt  pastebejau yra lempute kai ijungi trumpas sviesas skydely uzsidega.... cia pas visus taip? nes pas nieka taip lagunoj nemates.... tai jo jo ten islinde siek tiek kitaip spidometras nesusirinktu
 pastebejau yra lempute kai ijungi trumpas sviesas skydely uzsidega.... cia pas visus taip? nes pas nieka taip lagunoj nemates.... tai jo jo ten islinde siek tiek kitaip spidometras nesusirinktu 

Tu cia perdarei apsvietima?
 Tu cia perdarei apsvietima?

tik skaiciukai balti pas mane
 tik skaiciukai balti pas mane 

tai jei ryt susidesiu viska,ir veiks viskas nufotkinsiu....
 tai jei ryt susidesiu viska,ir veiks viskas nufotkinsiu....

man melyna taip jaukiai sviecia
 man melyna taip jaukiai sviecia  

teks ir man kazka galvot
 teks ir man kazka galvot 

man jos ir padejo:)
 man jos ir padejo:)
 nusiperki karpomos led juosteles, dejau 21 lempute isvis, sukarpiau po 3. Mokejau 24lt uz ta juostele
 nusiperki karpomos led juosteles, dejau 21 lempute isvis, sukarpiau po 3. Mokejau 24lt uz ta juostele  

tik varzu nusipirkau
 tik varzu nusipirkau  atsejo 1,5LT uz 15 varzu
 atsejo 1,5LT uz 15 varzu  lituoji ir tiek
 lituoji ir tiek 

o cia tarpusavyje sujungiai ir vsio, gerai kad turejai lempuciu nuo girliandos, o siaip jei detum diodus nemazai reikia ju, maciau jie po 1.5lt kazkur
 o cia tarpusavyje sujungiai ir vsio, gerai kad turejai lempuciu nuo girliandos, o siaip jei detum diodus nemazai reikia ju, maciau jie po 1.5lt kazkur  

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių