Idomu kaip vadinasi tas kaistukas, kuris kisasi is apacios i greiciu deze, kad sujungtu svirtele su veleneliu, kuris jungia pirma, antra, atbulini begius? Cia ne ta lekstute is virsaus, bet butent palindus po masina is apacios. Meistras man padare laikinai ten tokia spilka su varztu idejo, padare kaip fiksatoriu, kad neiskristu vaziuojant per duobes, nes originalus man iskrito (pameciau) ir iki meistro davaziavau pradedant treciu begiu, nes zemesni ir atbulinis nesijunge. Kur toki fiksatoriu originalu gaut? Buvau Meharyje, tai nesuprato apie ka kalbu

Sako tokios dalies ten neturi but

Bet as ir savo akim maciau, buvau palindes po masina, kai meistras (pazystamas auksarankis) padare. Sako siaip turetu laikyt visa gyvenima, bet negarantavo
Laguna2 1,9DCi 88kw 6 begiai.
Ai beje, tas man fiksatorius iskrito tuo metu, kai truputy ekstremaliau atbuliniu pralekiau su saltu varikliu ir pajutau toki kaip kazko perjungima (nezinau kaip paaiskint), bet as toliau dar vaziavau ant atbulinio, bet paskui jungiu pirma, tai jungesi kaip trecias. Antras kaip ketvirtas, atbulinio visai nebuvo. Net kai jungi atbulini, net parctronikas nesupypsedavo, matomai daviklis greiciu dezeje stovi. Nu bet dabar viskas veikia ,kainavo 3 Eurai remontas

. Domintu ar toki fiksatoriu koks priklauso galima butu nusipirkti. Srote tai speju visa greiciu deze reiktu pirkti...